marți, 26 ianuarie 2016

Lumanari plutitoare cluj

Lumanari plutitoare - lumanarile cele mai folosite cand dorim sa realizam un efect special la nivelul apei. Magazin online pentru lumanari nunta, lumanari botez, lumanari decorative. Lumanari plutitoare - model inima - alb .

Lumanare plutitoare in forma de trandafir. Ceara de parafina utilizata pentru realizarea acestor lumanari permite plutirea lor pe suprafata apei.


Lumanarile plutitoare va dau ocazia de a profita din plin de o locatie ce are in incinta sau imprejurimi o sursa de apa. Aceasta poate fi un lac, un iaz, o piscina .

Lumanari plutitoare de la importatori, distribuitori, producatori directi prezenti pe Bizoo. Productie si distributie lumanari de calitate si la pret bun - Potrivit pentru afacerea Ta! Producem și distribuim lumânări, candele și accesorii pentru diferite ocazii și evenimente, nunți,. Brasov, Sibiu, Medias, Bacau, Targu Mures, CLuj,.


Alege din oferte pentru lumanari plutitoare. Lumanari plutitoare - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Cumpara Lumanari si candele de la eMAG la preturi avantajoase.