luni, 11 ianuarie 2016

Pistoale pneumatice cu impact

Pistol pneumatic de impact profesional 4800Nm camioane utilaje GBR999. Unelte - Scule - Feronerie Unelte si piese.

Pistol de impact pe benzină 1700Nm, trepte de putere, rezervor combustibil 1l. Pistoale impact roti, pentru desfacut,Mannesmann,Ploiesti. Pistol impact 32Nm - NORMEX 22-1Continut: Pistol pneumatic impact 1.

Pistol pneumatic - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Descriere:Pistol pneumatic de impact profesional cu forta de 55Nm recomandat pentru vulcanizari si service de camioane si autovehicule industriale. Pistol pneumatic de impact de la importatori, producatori, distribuitori directi prezenti pe Bizoo.


Pistoalele pneumatice cu impact Mighty Seven. Beneficiati de o reducere substantiala la pistoale pneumatice de impact Mighty Seven. Oferte pentru pistol pneumatic la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Pistol pneumatic de impact „Monster“ KS Tools Producator KS Tools Tip . Oferte pentru pistol pneumatic de impact la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto.


Cumpără pistol pneumatic de impact de la unul din magazinele noastre. Pistoale pneumatice, oferte si promotii la Beta , calitate garantata la preturi accesibile.


Dimensiuni: 254x80x2mm (Lxlxh) - Motor de 19. V, racit cu aer - Cutie de viteze impact, viteza reglabila - Producția .