vineri, 8 ianuarie 2016

Spalatorie haine baia mare

Curatatorie, spalatorie, croitorie-retus. Va oferim servicii de spalatorie, curatatorie si croitorie. De asemenea oferim servicii spalat, calcat, apretat pentru fete de masa, lenjerii de pat, echipamente de .

Spalatoria Ecologica ADICLIN isi propune ca dumneavoastra sa nu va faceti griji de cate ori se intampla ca hainele dumneavoastra sa fie patate. Angela Spalatorie Curatatorie Croitorie, Baia Mare.


Dacă hainele tale ajung la Angela Spalatorie Curatatorie Croitorie ne ocupăm singuri de asta! Spalatoria Angela ofera servicii de spalatorie si curatatorie chimica pentru toate tipurile de.

Iza Societatea Iza presteaza servicii de spalatorie si curatatorie chimica: curatat rochii de mireasa, covoare, costume, haine de piele, . Iza Baia Mare Maramures, Spalatorie, curatatorie chimica ecologica,. Oferim servicii de curatare chimica pentru haine, costume, rochi mirese, perdele.


Spalatoria noastra chimica din Baia Mare va asteapta vis-a-vis de magazinul . Rezultate pentru Curatatorie în Baia Mare ; părerile clienților, prețuri, date de contact,. Blanarie, curatatorie haine de blana, curatatorie haine de piele .