vineri, 22 ianuarie 2016

Hotel stil tasnad

MOTEL STIL: ELEGANTA, CONFORT, SATISFACTIE. Incepand cu anul 20, MOTEL STIL va invita la o ALTFEL de vacanta in statiunea Tasnad!

Orasul Tasnad este situat în zona de sud-vest a judetului Satu Mare, in vecinatatea granitelor cu Ungaria si Ucraina. Vezi tarife de cazare, adresa si fotografii Motel Stil Tasnad. Pozitionare pe harta si parerile turistilor despre .

Cazare, Motel Stil, 201 3+ Stele, Tasna Satu Mare, Romania, Telefon, Poze. Alegerea ideala pentru maxim de confort in Tasnad ! Hotel Marissa, clasificat la trei stele si cu o capacitate de cazare de peste locuri, oferă condiţii . Hotelul Alystra este situat în incinta ştrandului termal Tășnad langă cele doua bazine cu apă termală.


Hotelul a fost construit în anul 200 având o amplasare . Motel Stil - stele, Adresa: TASNAD JUD SATU- MARE STR STEFAN CEL MARE 1 Localitatea: Tasna Judetul: Satu Mare. MOTEL STIL, Tasnad Cazare Tasnad MOTEL STIL . Adresa, numar de telefon si rezervari Hotel Doina 2; poze si tur virtual. Incepand cu anul 200 Motel Stil va invita la o altfel de vacanta in statiunea Tasnad! Motel Stil va ofera cazare in Tasnad si va intampina intotdeauna cu caldura.


Camere nefumători, Camere pentru Familii, Seif, Magazine în hotel, Terasă . Cazare Hotel Tasnad - prețuri mici și oferte speciale. Cazare Tasnad - Motel Biamin - Langa Strand cu apa termala, camere iftine, cazare ieftina.