marți, 2 decembrie 2014

Certificat constatator in forma extinsa

Pentru a obţine certificatul constatator daţi click pe serviciul online: InfoCert. Pagini similareObțineți online certificatul constatator, prin serviciul InfoCert aici.

Cate feluri de certificate constatatoare exista si la ce sunt ele bune? Buna, Am mers azi la ANAF sa depun o cerere pt. Registrul Operatorilor Intracomunitari si mi-au cerut \Certificat constatator .

Forma de organizare: societate cu raspundere limitata. Cod unic de inregistrare: 165818atribuit in data de 08. Certificat de inregistrare: B285103 emis pe data de 12. Certificatul constator detaliat al unei societati poate fi obtinut si predat catre.


Motivele pentru care aveti nevoie de un Certificat Constatator sunt multiple: va cere un partener de afaceri, vreti voi sa verificati o firma daca are . Certificat constatator pentru: □licitaţie □bancă □obţinere viză □leasing □. Certificat constatator al dreptului de proprietate asupra activelor distribuite ca . La cerere, documentul solicitat poate fi eliberat în formă electronică,. Certificatele constatatoare eliberate de ONRC cuprind informaţii privind.


Eliberarea certificatelor constatatoare şi a furnizărilor de informaţii în format. Firmele care cer lunar certificate de la ONRC răsuflă uşurate: acum pot.


De la ghişeele instituţiei, un certificat constatator pe format de hârtie . Certificatele constatatoare în format electronic au un cod de bare şi un. Trebuie sa scoata un certificat constatator in original?


Oficiul Registrului Comerţului în baza Legii nr.