vineri, 6 ianuarie 2017

Suporturi candy bar

Servicii, afaceri, echipamente firme Nunti - Botezuri - Evenimente. Lasati-va inspirati de aceste produse pentru a accesoriza candy bar-ul sau cookie bar-ul intr-un mod foarte placut. Vizitati si categoria Suporturi de prezentare .

Home Suporturi Bufet, Catering, Candy Bar Suporturi si Accesorii Cofetarie, Bufet,. Gama SWEETABLE contine: modele de Suporturi - mari, medii si mici . Un cofetar cunoaște importanța unui suport tort bun deoarece atenția la detalii îi este caracteristică.


Suport pe nivele din carton cu o fata aurie si o fata argintie.

Poate fi montat pe una dintre variantele de mai sus: auriu sau . Suport din carton rezistent pentru tort, prajituri sau briose cu etaje, model . Avem peste 2de suporti disponibil pentru Candy Bar-ul vostru. Click pe imaginea marita pentru a vedea cateva . Deși toată lumea se concentrează pe sortimentele de bomboane și prăjituri, un candy bar de succes presupune de asemenea suporturi și . Nunta: ustensile si accesorii pentru torturi, candy bar, cupcakes, macarons nunta.


Suport etajat cupcakes + hartie dantelata . Articole despre accesorii candy bar scrise de Briose - Torturi - Prajituri. Recipiente, cupe si alte accesorii pentru candy bar.

Suporturi, platouri cu sau fara picior, pentru prezentarea prajiturilor. Culoare: Transparent Material: Sticla Diamentru: 25 . Inchiriaza obiecte decorative pentru amenajarea unui Candy bar la nunta ta. Deco Romantic va asigura si vase pentru candy bar si suporturi pentru candy bar . Decoratiuni petreceri si kit accesorii candy bar bleu.


Kit-ul pentru Candy bar bleu contine: un indicator Candy Buffet, de pungi cu dungi bleu, . Accesorii pentru candy bar si aranjamentele florale. Bicicleta alba cu suport incapator pentru flori.


Bicicleta alba, decorata cu trandafiri, si suport pentru flori. Litere Mr Mrs, Love Candelabre Cristal Sfesnice argintate. Palat”), suporturi de sticlă, mini frigider (dacă este montat afară candy-cartul), .