duminică, 8 ianuarie 2017

Gratar selgros

Selgros ai reducere la grătare, accesorii pentru grătare și lăzi frigorifice. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil . Produse alimentare si nealimentare in magazinele Selgros CashCarry din Romania.

Consulta cataloagele si ofertele magazinelor Selgros din Romania! ATENTIE, acest catalog nu mai este valabil ! Catalog de oferte SELGROS - Cele mai bune preturi pentru profesionisti si amatori de bunataturi.


Reviste, pliante si promotii actualizate in fiecare ora!

Pagini similareCatalog Selgros oferta la Gratare si Terase disponibila in perioada Aprilie - Mai 2014! Produse pentru gratare si terasa in luna Mai doar la Selgros. Selgros este unul dintre cele mai mari companii de tip Cash Carry. Cu o istorie ce avea sa inceapa din anul 1959.


Catalog Selgros Oferta Grill Mania valabila in perioada 12-Iunie 2015! Oferte: set accesorii gratar piese 59.


Asadar, momentul ales de Selgros pentru expozitia gastronomica „Totul pentru g. Selgros si-a expus oferta cu produse pentru gratar. Catalog Selgros te scoate la gratar valabil in perioada – Mai 2013.

In luna mai veti gasi in magazinele Selgros oferte de produse pentru gratar: mici la . Economisiti cu cele mai recente promotii din catalogul de oferte Selgros, valabile de pe 11. Catalog de oferte si promotii Selgros valabile in perioada martie – 31 . Catalog Selgros oferte pentru Gratar valabil iunie – iunie 2013.


In aceasta perioada gasiti in magazinele Selgros: ceafa de porc cu os . GRTAR - Suprafata gatit: x cm - gratare - Dimensiuni (h x l x a ): x x cm - per buc. Terase, cocktail, gratar, acesta a fost ambianta in care s-a desfasurat intalnirea din cursul zilei de ieri dintre reprezentantii Selgros CashCarry si invitatii . Esti aici: Acasa Pate din ficat selgros carnati pentru gratar grill . Title: Catalog Selgros GastroNonFood Aprilie-Mai 2015. Campania “I like micii SELGROS” se desfasoara in perioada 25 .