joi, 19 ianuarie 2017

Glazura de ciocolata alba menaj

Invata sa pregatesti si tu o delicioasa glazura de ciocolata alba, pentru a te bucura de deserturi fine si savuroase. Glazura de Ciocolata Ingredientele Necesare: 200g ciocolata menaj, 100g unt,. Baţi cu mixerul la viteză mare untul şi zahărul pudră .

Ciocolata este, cu siguranta, cel mai apreciat desert din lume. Amaruie, alba sau cu diverse arome, ea ne incanta papilele gustative. Despre reţetă: Glazura de ciocolată, fie ea albă sau neagră vă poate acoperi deserturile delicioase, poate da atât.


Glazura la prajituri sau torturi este cireasa de pe tort, este acel element care.

Aceasta reteta de glazura de ciocolata ramane lucioasa timp indelungat, si nu se . Intr-o craticioara pui ciocolata menaj alba cu putina apa sau lapte si putina margarina Unirea. Optional ceva esente vanilie,fistic,migdale.


Top retete glazura de ciocolata ~ Glazura de ciocolata rapida, Glazura de ciocolata,. Negresa cu glazura de ciocolata glazura: Se topesc cele 200g de ciocolata in 100ml de frisca lichida si se.


Fie ca o folosim ca glazura sau ca umplutura, numeroase retete necesita. Aceeasi cantitate de ciocolata cu lapte sau alba, va avea nevoie de . Se acopera coronita mai intai cu glazura maro, dupa care se stropeste cu cea alba.


Pentru reusita unui tort, pe langa ingredientele de calitate ai nevoie si de reteta potrivita.

Astfel, daca iti doresti sa pregatesti un tort aniversar, . TORT GANACHE CU GLAZURA- Acesta este tortul pe care l-am. Data trecuta am facut cu poiana cu lapte si a iesit dar parca nu as vrea sa arunc ciocolata de menaj. Tort de ciocolata cu crema de ciocolata alba si cafea - retete culinare.


Asezam tortul de ciocolata pe un gratar si turnam glazura in centrul . Ingrediente pentru glazura de ciocolata (chocolate ganache) – 2gr de ciocolata de menaj (eu am folosit si cu lapte si amaruie). Plin de aroma, gust si savoare, tortul meu fara zahar cu crema de vanilie si glazura de ciocolata alba are toate 'armele' necesare pentru . Ingrediente: Ciocolata alba de menaj – 3gr,frisca lichida – 1ml,lapte – ml Mod de preparare: Intr-un vas se pun ciocolata bucati, frisca si laptele si se .