joi, 12 ianuarie 2017

Crini asiatici

Anul trecut, pe la inceputul lunii martie, am cumparat o punguta cu trei bulbi de crini asiatici. Galbeni, asa erau pe eticheta si chiar nu mai stiu . Bulbi de crin Asiatici, cu plantare atat in primavara, cat si in toamna, cu flori deosebite, de diferite culori.

Crinul este una dintre primele plante cultivate de om si apare pe obiecte din antichitate. Informatii despre plantarea,ingrijirea si udarea crinilor. Adăpostit de vânt, tulpinile florale lungi se pot surpa, din acest motiv este recomandată legarea de un tutore în perioada înfloririi.


Cei mai mari si mai sanatosi bulbi de crini asiatici!

Varietatile se respecta, primiti ce ati comandat! Se afișează postările cu eticheta crinul asiatic. De exemplu, crinii asiatici in floresc la inceputul lui iunie iar cei orientali mai tarziu spre . Bulbi de crini asiatici si hibrizi, se livreaza primavara si toamna in limita stocului disponibil. In Evul Mediu, crinul a fost asociat cu Fecioara Maria si era un simbol al puritatii. Cele mai superbe flori cu parful lor imbietor o adevarata splendoarenaturala al carui parfum te imbata.


Colectionez crini am de culori momentan. Linea Promo - Crini asiatici mix - pachet bulbi. Crini imperiali - ingrijire si inmultire pentru o gradina cu iz regal.

Crinul imperial (Lilium Regale) isi are originile in China, de aproximativ 2de ani. Buchete si aranjamente cu crini asiatici - Iasi. Livram buchete de si in combinatie cu crini cunoscuti drept asiatici ce au culori aprinse si deosebite. Crinii pot fi nu numai in gradini ci si in ghivece sau in sera.


Crinii asiatici sunt usor de crescut si cultivat, toleranti fata de diferite feluri de pamant, robusti si aratosi. Crini online, de diverse sortimente, cu livrare la domiciliu prin serviciul livrari crini la domiciliu oferit de Magazinul de Flori, crini online. In anul 19este adus in Europa crinul imperial de botanistul englez Willson, pana atunci cultivandu-se pe continentul european crini asiatici.


Vizitati magazinul nostru online astazi si comandati de la specialistii in gradinarit. Cumpara buchete de crini galbeni de la Floria!


Avem preturi excelente, flori minunate si livram GRATUIT in peste de orase din tara!