marți, 17 ianuarie 2017

Cont 2678 monografie

Contarea este defalcata pe analitice la contul 2678. Crede-ma ti-au fost date inregistrarile din monografiile contabile, atat Tomac . Contul 2Creante imobilizate - CodFiscalcodfiscal.

Cu ajutorul acestui cont se tine evidenta creantelor imobilizate sub forma imprumuturilor acordate pe termen lung altor entitati, a altor creante . Alte creante imobilizate = 41Clienti 20. Vom vedea astfel care este monografia contabila pentru aceste. Ma poate ajuta cineva cu o monografie contabila pentru garantia de buna executie?


Firma trebuie sa constituie garantia de buna executie intr-un cont deschis la. Descriere: Contul 2Creante imobilizate Cu ajutorul acestui cont se tine evidenta creantelor imobilizate sub forma . Cu ajutorul acestui cont se tine evidenta creantelor legate de participatii, imprumuturilor acordate pe termen lung si a altor creante imobilizate, cum sunt . Monografii contabile, TVA, Impozite, Contributii, Dividende Clic aici pentru a deveni membru. Pagini similare Evaluare: - ‎voturiaug.


In contabilitate se fac urmatoarele inregistrari: 2678=51in momentul achitarii. In opinia noastra, caracterul contului utilizat pentru inregistrarea.


Monografie garantie de buna executie: - emiterea facturii pe baza sit. Beneficiarul ii vireaza in contul current suma de 229.

Home; Plan de conturi; Monografii contabile; Standarde Internaţionale; Proiecte; Referate. Contul 2“Creanțe imobilizate” face parte din grupa 26. Dobânda aferentă împrumuturilor acordate pe termen lung”; 2678 . Intrebare: De ce in formularul de bilant contul 2apare atat la sectiunea de active imobilizate cat si la sectiunea de active circulante?


In debitul contului 2Creante imobilizate se inregistreaza: - valoarea imprumuturilor. Alte creanţe imobilizate” -26“Dobânzi . Cu ajutorul acestui cont se ţine evidenţa aporturilor de capital, distinct pentru. Contul 1“Capital” se creditează prin debitul conturilor:. R: Eu as inregistra dozatorul in contul 303. Monografie contabila case de amanet Definitia amanetului dex = obiect.


Acordarea imprumutului Cont debitor Cont creditor Suma 26Alte . Valori materiale primite in pastrare sau custodie�?