marți, 10 ianuarie 2017

Cuva whirlpool pret

Arcuri sustinere cuva masina spalat WHIRLPOOL FL5103. Furtun cuva-pompa masina spalat arctic beko indesit bosch whirlpool. Cuva tambur masina de spalat whirlpool verticala , tambur whirlpool.

Whirlpool, piese masini de spalat Whirlpool. Pe baza codului service orice piesa pentru masini de spalat Whirlpool va poate fi livrata direct.


Pretul,termenul de livrare si tariful curierului sunt orientative. Pe piata din Romania au aparut masini de spalat ieftine in ultimii ani.

Pentru a cumpara dintr-o gama completa de piese de schimb originale Whirlpool dati click pe link-ul Partenerului Whirlpool de Piese de Schimb autorizat online. Pe aceasta pagina gasiti componente, accesorii, piese, whirlpool.


Whirpool AWO620, pentru ai schimba rulmentii si mare mi-a fost . Reparatii cuve de plastic masini de spalat rufe,oferim garantie la lucrare de luni,masini ce se pot repara:indesit,ariston,whirlpool,arctic,siemens. Preturi orientative : Demontat ,montat si deplasare inclusa 3ron. Datorita supraincarcarii, cuva masinii de spalat nu se poate echilibra la intrarea in centrifuga si se invarte descentrat.


Oferte produse si servicii: cuva whirlpool. Producatori, distribuitori, furnizori - Whirlpool AWE 651 Whirlpool AWE 6316.


Capsulat-decapsulat cuva poliplex (plastic) pentru inlocuirea rulmentilor.

Flansa cuva masina de spalat WHIRLPOOL flanse cuva masina de spalat flanse. LEI sau LEI pentru plata cu CARD PE SITE, pret fix indiferent de localitate. GLS CURIER, taxa transport LEI sau LEI pentru plata cu CARD PE SITE, pret fix indiferent de localitate. Racord Detergent Cuva Whirlpool AWOD0481253048143. Rulmenti pentru masini de spalat: Arctic, Ardo, Amica, Beko, Bosch, Whirlpool, Indesit, Candy, Electrolux, Gorenje, LG, Samsung, Zanussi etc.


Ansamblu cuva-tambur poliplex si inox capsulat. Parti componente ansamblu cuva-tambur pentru masinile de spalat rufe Indesit, Ariston, Hotpoint.


Arcuri cuva,Masina de spalat whirlpool model FL51provenite din dezmembrari,in stare foarte buna.