luni, 6 februarie 2017

Sperietoare de grauri electronica

Sperietoare electronica de pasari cu sunete inregistrate din natura alunga goneste indeparteaza daunatori ca grauri ciori pescarusi vrabiute . Eficient impotriva pasarilor de talie mica si mijlocie: vrabii, porumbei, grauri, gugustiuci. Desi sunt pasari cunoscute si „vechi” pe pamant ca si alte specii, in ultimii anii graurii s-au inmultit considerabil si produc pagube devastatoare .

Sperietoare electronica pentru alungarea pasarilor daunatoare Bird Gard Super Pro. Aceasta sperietoare electronica genereaza sunete de atac ale pasarilor de prada cat si sunete de stres si alarma proprii fiecarei specii vizate.


Sperietoare pasari proiectata sa functioneze in orice anotimp. Folosirea acestei sperietori de pasari ajuta la impiedicarea.

Combaterea graurilor presupune luarea de masuri speciale care sunt costisitoare si incarca simtitor costurile de productie. Sperietoare ciori, grauri, pescarusi, porumbei, randunele, cormorani, porci mistreti, iepuri, vidre etc. Aparat anti pasari si animale folosit cu . Destinație: pentru alungarea porumbeilor, vrăbiilor, graurilor, ciocănitorilor, ciorilor, mierlelor, găștilor, rațelor, pescărușilor, etc.


Pusa intr-un ghiveci pe balcon sau prin gradina, aceasta micuta sperietoare va. Detalii: Mini-sperietoare din Decoratiuni.


Daca esti in cautarea de sperietoare pasari, noi iti vom gasi cel mai bun pret din Romania. Sperietoare electronica pentru indepartarea pasarilor daunatoare.


Alungarea pasarilor daunatoare ciori pescarusi porumbei grauri.

Sperietoare electronica pentru indepartarea pasarilor si animalelor nedorite. Sperietoare ciori, grauri, pescarusi, mierle, cormorani, porumbei, . De regulă, aceste dispozitive se folosesc contra graurilor, ciorilor, vrăbiilor,. Cineva zicea sa instalez un fel de sperietoare in copac. Aparatul Sonic Bird se utilizeaza pentru a alunga si a tine la distanta specii de pasari precum randunele, porumbei, grauri,. Nu stiu cum sa fac sa-l protejez de grauri , care cum apar fructele.


Aparat sonic pentru alungarea pasarilor, Birdchaser PS-200 450mp. Electronice si electrocasnice Alte aparate electronice.