vineri, 24 februarie 2017

Cai salbatici care se bat

Acești cai i-am întâlnit de mai multe ori , in diverse locuri. Se poate observa ca nu sunt cai puși la ham. Caii salbatici de pe Valea Sasului - Duration: 7:55.

Luptele de cai sunt de 5de ani in anumite parti ale Chinei, insa in ultimul timp au inceput sa. Lupte de strada cu bate si pistoale in Bacau.


Asociatiile care apara drepturile necuvantatoarelor sunt scandalizate de bataile cu cai organizate in Filipine, chiar sub nasul autoritatilor. Cincizeci şi unu de cai sălbatici adulţi şi douăzeci de mânji au fost strânşi într-un.

Se bat între ei, unii au plăgi multiple, există şi cai şchiopi. Este vorba de o colonie de cai sălbatici, aproximativ 1la număr. Când bate vântul, zici că e ceaţă londoneză. Padurea Letea vor fi masacrati la ordinul autoritatilor din Tulcea.


Prinse si inghesuite intr-un tarc, infometate si pline de . Cârlan acuză conducerea Vier Pfoten că apără caii doar de faţadă. Ei se bat cu pumnii în piept că au vrut să ia caii sănătoşi, dar nu au luat . Cei de cai salbatici de la Letea, in atentia Comisiei. Sunt si iepe cu manji care au fost haituiti si infometati, armasari care se bat intre ei.


Caii sălbatici bat cu copita în pământ acolo unde simt o sursa de apa. Se știe ca, caii sălbatici bat cu copita în pământul ari acolo unde simt ei, instinctiv sau empiric, ca exista o sursa de apa.


Armasarii, extrem de agresivi, se bat, ranesc manjii', spune Kuki. Ideea uciderii cailor salbatici a tot aparut, dar pana acum nu s-a luat nicio . Vechi de sute de ani, pentru chinezi e o adevărată plăcere să vadă cum se bat doi cai în arenă. Sute de oameni se adună şi mizează pe unul . Masacru in Delta, cu sprijinul autoritatilor: de cai salbatici vor fi dusi la.


CEVA AVEM SI NOI CU CE NE MANDRI , SI UNI ISI BAT JOC. Cateva zeci de cai salbatici din Padurea Letea, aflati in zona protejata a Deltei. Si pentru ca la tine fundul bate gura - vezi ce ai scris ORICE .