miercuri, 15 noiembrie 2017

Tetrapod sculptat

Va prezentam acest “tetrapod” sculptat in lemn masiv de stejar (la cerere si pe alte esente lemnoase). Este realizat exclusiv manual , bogat ornamentat.


TETRAPOD SCULPTAT Va prezentam acest “tetrapod” sculptat in lemn. Axionita model Brancovenesc sculptata in lemn masiv de stejar cu bait de nuc, lac . Iconostas sculptat din lemn de paltin: Mobilier Bisericesc, Strane, Tron Arhieresc, Tron Maica Domnului Tetrapo Strane Cantareti, la BOR Ara Gai, Jud:Arad. Tetrapodul bisericesc este sculptat manual de artizanii nostri si innobilat de esente de lemn alese cu grija.


Tetrapod din lemn masiv de tei, sculptat in basorelief in stil bizantin cu influenta apuseana. Tetrapod bisericesc unicat, prelucrat cu finete, la comanda.


Tetrapod din lemn masiv de paltin, sculptat cu motive decorative populare. Model de mobilier bisericesc unicat la comanda, elegant si extrem de practic. Lucrările de sculptură și mobilier se realizează din cherestea de stejar, paltin, tei, cireș etc,.


Uși Intrare Biserică sculptate, Tron arhieresc, Tetrapod. Tetrapod Grumazesti Mobilier Bisericesc si Obiecte de Cult Localiatea Grumazesti.


Mobilier bisericesc sculptat, mobilier stejar, mobilier tei, . Aici gasiti ceva lucrari sculptate HRISTOS HRISTOS SCULPAT DIN LEMN DE PALTIN PICT2753. Prelucram si executam la comanda toata gama de mobilier bisericesc, cat si mobilier casnic, sculptat in lemn masiv de stejar uscat natural, de o calitate . Obiecte de Cult Iconostas - Tetrapod - Proschinitar preturi, Bizanticons Art magazin obiecte de cult, articole religioase ortodoxe.


Tetrapod pentru inchinat - Lucrat in lemn de cires sculptat manual. Prelucram si executam la comanda toata gama de mobilier bisericesc, cat si mobilier casnic, sculptat in lemn masiv de stejar uscat natural, . Mobilier Bisericesc Sculptat Manual - Mobila sculptata la comanda - Fratii Ionascu. Mobilier Bisericesc Sculptat Romania added new photos. Deţinător la momentul clasării: Muzeul Naţional Bran - BRAŞOV.


Lemn de paltin; tăiat; sculptat; decupat; parţial stucat; parţial aurit. Descoperiti mobila sculptata la preturi reduse (produse). Producem mobilier bisericesc la comanda : analog bisericesc ,tetrapousi de biserica,racla .