vineri, 10 noiembrie 2017

Pasărea paradisului albastră

Familia Paradisaeidae cuprinde cele mai spectaculoase si colorate pasari din lume iar pasarea albastra nu face exceptie de la aceasta regula Penajul acesteia . Pasărea Paradisului este un gen de păsări, membre ale familiei Paradisaeidae din ordinul Passeriformes. Majoritatea speciilor din această familie se găsesc în .

La pasarea paradisului de culoare albastra (Paradisea rudolphi), din partile laterale ale corpului, sub aripi, apar cate doua grupuri de pene, . Penele din coada acestor Pasari ale paradisului sunt alungite si deosebit de. Combinatia de albastru si negru intens este modul in care este . Pasarile Furioase (2016) - dublat în română - Duration: 1:22:20.

Păsările paradisului au fost mereu considerate cele mai frumoase păsări,. Pântecele sunt verde strălucitoare, picioare albastre și lucioase. Uitase că pe Planeta Albastră, va lua ultima înfăşişare avută?


Iar din balaurul fioros de altădată, răsări PASAREA PARADISULUI. Buchet strelitzia, pasarea paradisului, un cadou unic si special, o floare senzationala si exotica. Pasărea Paradisului - STRELITZIA REGINAE - denumirea populara.


Nu degeaba popular ea este numită pasărea paradisului. Varietatea nicolai are floare alb-albastră şi este chiar mai inaltă decăt cealaltă: . Acum ore - Numită „Superba Pasăre a Paradisului ” micuța viețuitoare care face. Păsările paradisului, reunite în familia Paradisaeidae, cuprind peste de. Ciocul este puternic, uşor arcuit şi are o culoare albastră ca cerul.


Trăind numai în pădurile dese din Noua Guinee şi pe câteva insule izolate din apele Australiei, păsările paradisului - familia Paradisaeidae . Pasărea paradisului albastră trăiește doar în zonele submontane din Noua Guinee. Masculul în perioada de împerechere stă agățat de o . Pasarea paradisului (Strelitzia Reginae) este foarte admirata in primul rand.


Familia păsării-paradisului cuprinde aproximativ 1de specii, diferite ca formă şi. Pasarea albastra a Paradisului (Paradisaea rudolphi).


Gaiţa albastră imită destul de bine ţipetele şoimilor, păsări care o vânează şi pe. Păsările din paradis au fost multă vreme în pericol, pe cale de dispariţie din .