marți, 28 noiembrie 2017

Comoda cu sertare

La JYSK gasesti o gama variata de comode cu sertare, mobilier pentru sufragerie si dormitor. BasicImagini pentru comoda cu sertareRaportați imaginiVă mulțumim pentru feedback.


Semnalați o altă imagineSemnalați imaginile ofensatoare. O comodă numai bună pentru tine, pentru hainele şi spaţiul disponibil înseamnă că nu mai pierzi timpul căutând şosetele. Comoda usi sertare dulap, mobila partial masiv fag, furnir stejar.


Acest vanzator ofera Livrare cu verificare. Comoda Universal cu usi si sertare, 13x 8x cm.

Atractiva, funtionala si durabila, comoda de dormitor ofera un spatiu de. Crează spaţiu de depozitare în locuinţa ta şi păstrează ordinea cu stil! Aici vei descoperi un bogat sortiment de comode, din materiale şi de dimensiuni diferite. Cumpara comoda sertare la preturi accesibile de pe m. Cauta comoda sertare in oferta utilizatorilor nostri. Alege din 1oferte pentru comoda sertare.


Comoda sertare - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Comoda este piesa de mobilier care completeaza spatiul de depozitare din dormitor. Fie ca este cu sertare, cu usi sau cu sertare si usi, comodele din oferta .

Vand set mobila pt copii IKEA MAMUT - 4piese. Comoda cu sertare Moon va rezolva problema lipsei de spatiu pentru depozitare din dormitorul vostru.


Dotata cu patru sertare spatioase, aceasta va putea . Cataloage cu oferte si promotii Comode cu sertare disponibile in JYSK din Bucuresti, Ara Arges, Bacau, Bihor si Botosani. Alaturi de patut, dulap sau alte accesorii pentru camera, veti avea nevoie si de o comoda de infasat.


Aceasta piesa de mobilier va fi foarte utila, avand sertare . Indraznet cu linii pe cat de simple pe atat de inovatoare, mobilierul modern se remarca prin unitatea formala, design, cromatica si finisaje de ultima ora. Cu sau fără sertare, cu picioare curbe sau drepte, comoda s-a păstrat până astăzi drept element de bază al unei amenajări de living sau de dormitor.


Oricat de mult spatiu de depozitare ai avea in sifonier, o comoda cu sertare iti va face viata mai usoara. Poti depozita lenjeria, sosetele, dar si piesele mici de . Vand comoda cu sertare in stare foarte buna.


Comoda spatioasa cu sertare Abelino realizata din pal furniruit cu stejar.