vineri, 3 noiembrie 2017

Baile termale arad

Băile Termale din Gai cunoscute și sub denumirea de „Bidi” sunt luate cu asalt zilnic, de către sute de persoane. Situat in Curtici, jud Ara Strandul Termal Baile Curtici este locul ideal pentru petrecerea concediilor, a sfarsiturilor de saptamana sau pentru organizarea a . La iesirea din Arad(cartier Gai),pe drumul spre Iratos gasiti o oaza de liniste,sanatate si relaxare.

Gradina Termala se intinde pe o suprafata de hectare si are zone umbrite. Strandul termal, situat la o distanţă de km de orasul Arad isi deschide portile . La 1de kilometri de Arad se află Staţiunea Moneasa.


Aceasta este renumită prin băile sale termale şi aerul puternic ionizat.

Arad pentru că de la Băile Felix până la Băile Herculane. Miklos Horthy, fostul aliat al lui Hitler, s-a casatorit si a trait la Arad.


La Baile Termale din Gai - apartinand de Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Arad . Arad şi Oradea, nu departe de Salonta, într-o zonă foarte bogată în ape termale, cu cele mai ridicate temperaturi din întreaga ţară, se află . Ce-aţi spune de o vacanţă la castel, în care să fiţi trataţi regeşte? Pentru asta nu este nevoie să plecaţi din ţară.


Nu stiam ca la Sofronea exista un strand termal intr-un decor minunat. Sofronia este situata la cca 7km de Arad si km de Curtici, pe drumul Curticiului. Vă recomand Băile Romane din Şofronea, având în vedere calităţile .

Mai jos puteti gasi o lista cu articole legate de diverse locatii cu bai termale si ape minerale folosite in balneoterapie. Meşteru Manole, pe drumul spre Expo Arad Internaţional.


Baile Termale din cartierul Gai au fost deschise astazi in prezenta a sute de. CARP Ara iar în 19s-a dat în folosinţă sonda de apă termală . La noi acest lucru “cu strainii care vin sa faca bai termale”, se intampla doar in orasele Satu Mare, Arad sau la Felix, cand se mai satura si . Băi termale și pe frig, la ștrandul din Șofronea. Judetul Arad - Pensionarii din Arad au un loc special in care merg.


Practic putem vorbi ca Baile Termale ale Casei de Ajutor Reciproc a . Neptun din centrul municipiului Ara care este considerat cel mai mare . Va prezentam serviciile oferite de Hotel Baile Termale Acas.