luni, 8 mai 2017

Romprest oradea

Adresa Biroul Relatii cu Publicul: Oradea, Str. Compania Romprest Service SA ofera servicii de salubritate, facility management, dezinfectie, dezinsectie, deratizare, arhitectura peisagera. Romprest, compania care deţine exclusivitatea prestării serviciului DDD (Deratizare, Dezinsecţie, Dezinfecţie) în Municipiul Oradea, .

Până în prezent un număr de 1asociații de proprietari din municipiul Oradea au încheiat contracte privind activitatea de deratizare și dezinsecție în . Firma romprest deratizare oradea - Oradea. Suntem multumiti de activitatea lor dar nu prelungim contractul.


Daca doresc, se pot inscrie in licitatie pentru un.

Omul de afaceri Florian Walter, patron al companiei. Patronul Romprest – care a concesionat în Municipiul Oradea serviciul de . Regulamentul propriul al serviciului de salubrizare Oradea se conferă companiei SC COMPANIA ROMPREST SERVICE SA . Romprest, compania care detine exclusivitatea prestarii serviciului DDD (Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie) in Municipiul Oradea, . Curtea de Apel Oradea a admis recursul înaintat de Prefectură în.


Taguri: oradea, prefectura bihor, primaria oradea, proces, Romprest. Compania Romprest Service împreună cu Primăria Oradea a organizat în această dimineață la sediul Romprest, de pe str.


Primăria a refuzat cererea Romprest SA de prelungire a contractului de. Taguri: deratizare, dezinfectie, licitatie, oradea, Romprest.

COMPANIA ROMPREST SERVICE SA BUCURESTI - PUNCT DE LUCRU ORADEA cui 32001110. Patronul Romprest, firma cu care Primaria Oradea are contract pentru deratizare si dezinsectie, a fost dat in consemn la frontiera . Oradea trebuie să scape de rozătoare, gângănii şi alte insecte!


Autorităţile din Emiratele Arabe Unite l-au reţinut pe patronul Romprest, firmă care a concesionat şi în Oradea serviciul municipal de deratizare şi . Romprest – Arhitectura peisagistica, forta miscarii si campaniile ecologice. Compania Romprest Service SA va organiza vineri, aprilie 201 o acțiune de plantare a de . COMPANIA ROMPREST SERVICE SA_Punct de lucru - Oradea, Str.