joi, 4 mai 2017

Curiozitati despre planete

Cele mai interesante informaţii şi curiozităţi despre univers. Pământul şi celalte planete ale sistemul nostru solar orbitează în jurul . Pamantul este cea mai densa planeta din sistemul nostru solar.

Venus este singura planeta a Sistemului Solar numita dupa o femeie si are o miscare de rotatie in sens invers fatza de cea a Pamantului. Planetele din sistemul nostru solar se rotesc in jurul Soarelui si al propriului ax.


Diverse curiozitati din categoria Planete. Bookmark and Share Mercur, cea mai apropiata planeta de Soare, probabil are gheata la poli. Venus este cea mai apropiata planeta de Pamant, numita si Luceafarul de Dimineata si de Seara, ea stralucind puternic, asa cum este vazuta de pe Pamant. Tag Archives: curiozitati despre planete.


Toate planetele din sistemul nostru solar au loc, una lângă cealaltă, între Pământ şi Lună? Curiozitatile planetelor, universul, soarele si luna, planete, lucruri interesante si obiceiuri legate de nunti, pag. Toate planetele din sistemul nostru solar au aceeaşi vârstă.


Una dintre curiozitatile despre planete pe care este posibil sa nu le fi stiut este aceea ca fiecare in parte guverneaza unul sau doua semne ale . Fiecare planetă are propria sa forță gravitaţională. De exemplu, un astronaut care cântărește de kilograme pe Terra, cântărește doar de kilograme pe . Mai jos sunt listate zece curiozităţi despre sistemul solar şi planetele sale.

Toate planetele, asteroizii, meteoritii, cometele precum si cantitatile enorme de praf interplanetar orbiteaza in jurul Soarelui. Dacă măcar dintre aceste stele ar avea planete precum Pământul,. Aproximativ un milion de planete precum Terra ar putea încăpea în . Iată mai jos câteva curiozități despre cel mai important astru ceresc din galaxia. De pe Pamant se vede numai o parte a Lunii.


In astrologia orara, zilele de marti si sambata contin ore planetare . O planetă este un corp ceresc de masă considerabilă care orbitează în jurul unei stele și care nu produce energie prin fuziune nucleară. Cartea aceasta o sa contina curiozitati pentru unii si lucruri complet plictisitoare pentru altii.


Postez de cateva ori pe saptamana despre diferite subiecte.