miercuri, 17 mai 2017

Echipamente frigorifice

Consultați oferta noastră Echipamente frigorifice Echipamente frigorifice, gastronomice profesionale și sisteme de ventilație- TC Romania-Crown. Echipamente Frigorifice și Gastronomice Profesionale Producție, Comercializare și.


De la infiintarea lor, Cool Professional COOL Equipment au pariat totul pe design, tehnologie și pe produse functionale de inalta calitate.

Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Echipamente frigorifice - vitrine frigorifice, rafturi frigorifice, camere frigorifice, lazi frigorifice, agregate frigorifice, insule frigorifice.


Vitrine frigorifice - Cele mai des intalnite atat in magazine cat si in supermarket-uri pentru prezentarea produselor. COINSFRI este o societate cu răspundere limitată, cu capital integral privat care şi-a început activitatea în anul 20având ca activitate principală Lucrări de .

Discovery Industry va ofera o gama variata de echipamente frigorifice profesionale pentru restaurante, bucatarii profesionale, fast-foo catering, supermaket, . Solutii complete pentru sisteme frigorifice.

Cu o experienta de peste ani UNICOMP SRL activeaza in domeniul ECHIPAMENTELOR SI . Proiectare si montare camere frigorifice, depozite frigorifice, instalatii frigorifice profesionale. Service profesional pentru frig industrial. Din 19Sildor Prod este lider pe piața vânzarii echipamentelor și pieselor frigorifice.


Poziție câștigată prin atitudinea prezentată în fața partenerilor. Coldline SRL - Reprezentant exclusiv echipamente frigorifice Liebherr.


Echipamente frigorifice profesionale: lazi de congelare, congelatoare, frigidere. In gama de standuri si vitrine frigorifice oferite de Dactrust veti intalni vitrine reci, vitrine pentru masa, vitrine de patiserie, vitrine frigorifice, elemente pentru bufet, . Service Depanero presteaza la domiciliul clientului servicii de diagnosticare si reparatii frigidere, congelatoare si alte echipamente frigorifice, in garantie sau . FRIGORIFICE, oferte si promotii la Oracle Investment, calitate garantata la preturi accesibile.