miercuri, 3 mai 2017

Afumatoare profesionala pret

Afumatoarea carnati include rafturi Dozarea precisa si uniforma a fumului Panou de comanda. Afumatoare profesionala are pereti dubli izolati cu vata minerala pt eficienta energetica.


Afumatoare de carne profesionala, complet automatizata.

Afumatoare BUW-HOME pentru mai multe detalii daţi click aici! Descoperiti afumatoare la preturi reduse (produse).


Afumatoare profesionala BKBDSH-S03L de la Discovery Industry . Afumatoare de casa pret producator confectii metalice pentru gospodarie, confectii.

Afumatoare profesionala de vanzare prin jumatatedepret. Putere: 10W rafuri de 32xcm Cu generator de fum incorporat ( A se vedea filmul) Tensiune de alimentare: 220V ~ 50Hz Intervalul de . Pentru mai multe detalii si pentru comanda, intrati pe site-ul nostru: . Utilaj folosit pentru fierberea si afumarea preparatelor din carne si a pestelui. Afumatoare profesionale electrice pentru alimente, recomandat pentru uz.


Tava pentru afumat pentru afumator-cuptor HELIA. Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Afumatoare BUW-HOME MZAFAfumatoare semi-profesionala complet automatizata.


Aparatul este echipat cu un generator de fum elec.

Comanda si tu o afumatoare electrica rafturi si bucura-te de calitatea de exceptie! Masini profesionale de spalat cu deschidere frontala. Pagina startPreparare receAfumatoare. Utilaje profesionale restaurant de calitate la preturi competitive – cel mai facil mod de a atinge . Aceasta afumatoare este perfecta pentru cei ce vor sa afume peste, bucati mici de carne, sa experimenteze cu legume, nuci, alune si branzeturi.


Echipamente horeca si echipamente industria alimentara, la preturi accesibile! Afumatoare multifunctionala electrica HeliaHELIA SMOKER. Cum se afuma corect carnea si carnatii de porc.


Preturi personalizate in functie de comanda. Preturi intre 3Euro si 7Euro 079902. Intră în lumea minunată a gastronomiei, în special a preparatelor afumate!


Experimentează și tu afumătorile BRADLEY pentru tot ce-i mai gustos.