vineri, 21 aprilie 2017

Perne si pilote antialergice

Perne Dormisete, antialergice la pret de producator, din tesatura de bumbac de dimensiuni diferite in functie de. Pagini similarePerne si pilote anti alergice Minet Conf.


Pernele si pilotele sunt matlasate pe toată suprafața pentru o rezistență mecanică suplimentară la spălare.

Pilote antialergice in functie de anotimp. Aceste perne antialergice sunt proiectate special pentru a reduce la minimum prezenta factorilor alergeni cum ar fi acarienii, bacteriile, mucegaiurile si praful.


O alegere atenta a pernelor si pilotei, garanteaza nu numai odihna optima de care clientii tai au nevoie, ci si un standard de calitate pe care-l . Perne ieftine , pilote ieftine , magazin perne , lenjerii , cuverturi pat.

Perne, Pilote si Huse saltea - Produsele din aceasta gama(perne, pilote) sunt confectionate in fabrici. Perna matlasata antialergica dreptunghiulara x 70cm.


Acestea sunt realizate din fibre 1 naturale, sterilizate si tratate antialergic. Pilota are umplutura din 1 puf de gasca, iar pernele au umplutura de puf . Prin pilotele comercializate de noi am reusit sa readucem la viata confortul si usoara intretinere. Perne antialergice, umplute cu puf siliconizat antialergic si cu fata din bumbac 1 , albe si diferite imprimeuri foarte confortabile si la un pret bun!


A se spala la de grade Celsius, nu se calca. La fel ca si lenjeria de pat, pilota trebuie sa fie moale, confortabila, . Preturi si oferta de produse din gama pilota si perna antialergice din toate magazinele online din Romania.

Set pilota din puf de gasca + perne mari, Set pilota . Cu ţesături lavabile la °C, moale la atingere, fara contractii, . Alege perne si pilote adecvate nevoilor tale si te vei scufunda in cel mai dulce. Coneltex produce si comercializeaza lenjerii de pat modele deosebite, pilote, perne, cuverturi si alte accesorii pentru pat la preturi excelente.


Coneltex produce si comercializeaza lenjerii de pat modele deosebite, pilote, perne, cuverturi si. Saltele ortopedice, perne cu puf și pană de gâscă, pilote, lenjerii și protecții pentru saltele. Reduceri de la lenjeriile Percale și Sara .