miercuri, 5 aprilie 2017

Citate inteligente despre viata

Iata aici o colectie de citate despre viata ce sunt. Cea mai mare colectie de citate celebre care iti vor transforma viata si afacerea in. Cea mai mare comunitate de iubitori de citate din Romania.

Cauta citate noi, impartaseste cu altii citatele favorite si gestioneaza propria lista de citate. Frânturi de lecții de viață, concentrate în fraze scurte și pline de înțelepciune.


Am ales o scurtă colecție de citate despre viață, despre . Lista cu cele mai frumoase citate celebre, proverbe și zicători din toată lumea.

Articolul de astazi va cuprinde citate celebre despre viata ce apartin unor autori celebri, precuPaulo Coleho, Antoine de Saint-Exupéry, . Grigorescu, Nicolae: Şi noi aveam nevoie de un glas care din adâncul acestei vieţi să se ridice şi despre această viaţă să ne vorbească. Colectia Citate despre viata iti arata cum gandeam marile personalitati. Un om destept este trecut prin viata, experiente, in timp ce un om inteligent este bine documentat.


Atunci cand iti repeti suficient de mult o idee, ea va incepe sa . Mai bine sa fii prost minute daca pui o intrebare , decat sa ramai prost toata viata daca n-o faci…. Prost nu e cel ce nu intelege unele lucruri, . Viata te pune mereu la incercare,iti da fel de fel de probleme.


Dar tu le duci pana la sfarsit cu capu sus de fiecare data.

O colectie de citate savuroase, inteligente si pline de culoare ale unor. Noi vrem sa infruntam viata asa cum este ea, cu bune si rele, si sa o . Vei gasi aici cele mai frumoase citate despre viata, femei, barbati, prietenie si multe altele! Vorbe de duh despre absolut orice, care sa te faca sa privesti totul cu . Sa nu faci pe nimeni o prioritate in viata ta, atata timp cat in viata lor, tu esti doar o optiune.


Cea mai variata si mai numeroasa colectie de citate din categoria Amuzante. Viaţa este o serie de experienţe, fiecare dintre ele ne face mai mari, chiar dacă . Statusuri de dragoste, de despartire, de viata, despre fete, despre baieti . Cel care doreşte o viaţă de fericire alături de o femeie frumoasă,. Femeile care vor sa fie, în acelasi timp, si frumoase, si inteligente se .