vineri, 13 octombrie 2017

Scaun baie adulti

Oferim produse ortopedice pentru baie: inaltatoare vas WC, manere cada baie, planse pentru cada, scaun imersie, scaun pentru dus, cada, manere de sustinere . Semnalați o altă imagineSemnalați imaginile ofensatoare. Scaune pentru baie si suporturi ortopedice produse incontinenta escare absorbante scaun olita wc handicap carucior cu rotile batrani bolnavi.

Scaun de perete pentru baie rabatabil cu picioare. Scaun de dus cu manere detasabile Ortomobil 026055. Pentru pacientii imobilizati in scaun cu rotile sau pentru cei cu interventii. Scaun de baie - asigura o igienizare usoara si eficienta , realizat din aluminiu inoxidabil , reglabil in inaltime , se poate utiliza in cabina de dus sau direct in cada .

Scaun baie - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Compara preturile la Scaun Baie, gaseste cea mai buna oferta din sute de magazine online!


Scaun multifunctional - taburet, treapta mobila, scaunel pentru cada . La Dedeman puteti alege oricare din cele 8produse din categoria ACCESORII DE BAIE. Preturi pentru ACCESORII DE BAIE de la lei. Acest scaun dus sau pentru cada de baie este ideal pentru ingrijirea la domiciliu a persoanelor cu dizabilitati, a batranilor sau a persoanelor cu handicap.


Scaun de dus cu sezut in forma de U si spatar Ortomobil 015015KD. Scaun pliabil destinat mersului la toaleta pentru persoane cu tulburari de mobilitate.


Scaunele de dus sunt articole pentru baie care vin in sprijinul persoanelor cu dizabilitati oferindu-le siguranta, confort si sprijin in realizarea igienei intime.

Scaunul pentru cada ofera maximum de confort in timpul dusului sau in momentul spalarii picioarelor, etc. Scaunul este fabricat dintr-un material soli conceput . PRODUSEPagina de start › Produse pediatrice › Scaune pentru baie.


Scaune de baie pentru persoanele cu dizabilitati, de diverse marimi si modele. Preturi si oferta de produse din gama scaun pentru baie adulti din toate magazinele online din Romania. Inaltator universal Herbie - OKBaby, Inaltator universal . Preturi si oferta de produse din gama scaun baie din toate magazinele online din Romania.


Scaun Baie, BAIA, Scaun cu fanta pentru baie.