marți, 17 octombrie 2017

Floare cu frunze mari si late

Amaryllis are un aspect exotic si tropical, cu flori mari,. Culorile frunzelor includ o paleta larga de alb si verde, rosu si verde, alb cu pete rosii . Ca si voi, am in casa ghivece cu flori ale caror denumire sau cerinte de.

Dieffenbachia este o planta foarte decorativa prin frunze mari,. Prezinta o varietate foarte frumoasa: Laurentii, la care frunza are o bordura lata de . Ceea ce atrage cel mai mult la coleus nu sunt insa florile, ci frunzele colorate. Dieffenbachia este un grup de plante cu frunze late si ascutite la varf, .

Pot fi plante cu flori sau plante decorative prin frunze. Bambusul este o planta feng-shui ce semnifica longevitate si prosperitate. Planta tropicala cu frunze late, ovale, lungi de pana la cm si late de cm.


Plantele cu frunze mari sunt recomandate apartamentelor spatioase, pentru ca altfel, ai fi inghesuita de flori si restul obiectelor din caminul tau. Calceolaria are frunze mari si late ce pot ajunge pana la cm, frunze ce cresc la baza plantei. Florile pot avea culoare variabila de la toate tonalitatie de rosu, . Palmierul Doamnei (Rhapis Excelsa), care are frunze mari,.


Frunzele acestei plante sunt groase si de culoarea verde cru insa problema lor este ca sunt toxice. Cu frunze pieloase, mari, ovale si varf usor ascutit, dar si flori in forma de.

Dieffenbachia maculata) are frunze mari, lucioase, verzi, cu puncte şi desene. Frunzele lungi si inguste formeaza o rozeta tipica, iar in partea bazala sunt.


Guzmania tricolor) are frunze înguste şi arcuite care formează o rozetă lată de 45 . Frunzele sunt verzi, în formă de spadă, lungi şi late. Olanda; plante si arbusti de exterior cu frunze persistente . Columnea Descriere: Columnea este o planta cu tulpini agatatoare si frunze permanent verzi, originara din padurile tropicale ale Americii . Florile sunt mărunte, gălbui, strânse grămadă unele langa altele.


Planta cu aspect de palmier, cu frunze lungi, inguste, de culoare verde inchis. Frunzele mari si foarte decorative ale acestei plante fac din ea o mare favorita a . Această orhidee ne încântă prin culorile frumoase ale florilor şi prin verdele puternic ale frunzelor sale mari.