marți, 3 octombrie 2017

Mop parchet bona

Cu Bona Spray Mop curatati si intretineti parchetul printr-o simpla stergere. Cititi mai multe despre fantasticul mop pentru parchet! Bona prezintă cu mândrie noul detergent pentru parchet care vă ajută să aveți o locuință mai sănătoasă pentru dumneavoastră și pentru cei .

Bona Spray Mop include cartusul cu Bona detergent pentru parchet, ecologic care nu lasa urme reziduale fiind folosit cu laveta de curatare din . Cu noul Spray Mop de la Bona cureţi şi întreţi parchetul dintr-o mişcare. Bona Spray Mop curata eficient parchetul printr-o simpla miscare.


Este un mop ergonomic cu sistem de pulverizare a detergentului inclus in cartusul atasat.

NOU - Bona Mop Spray special pentru pardoselile din lemn. Un mop ergonomic ce are atasat cartusul cu detergent atasat pe manerul de lucru. Pulverizati si stergeti parchetul dintr-o miscare . Luna aceasta oferta speciala la Bona spray mop!


Bona Spray Mop va permite sa curatati si sa intretineti parchetul dumneavostra dintr-o miscare. La ePardoseli gasesti mop parchet Bona cu rezervor pentru detergent si laveta cu microfibra la oferta de pret. Bona Spray Mop va permite sa curatati si sa intretineti parchetul dintr-o singura miscare.


Ergonomic si simplu de utilizat, Bona Spray Mop este usor de asamblat, . Mop curatare parchet Bona Spray - Curatati si intretineti parchetul dintr-o miscare! Cu Bona Spray Mop parchetul se curata si se intretine.


Spray Mop se asambleaza rapid iar cartusul pentru . Bona Spray Mop vă permite să curățați și să întrețineți parchetul Dvs. Este ergonomic, ușor de utilizat, iar capul rotativ la 3o permite . Detergent parchet Wood Floor Cleaner Cartus - Spray Mop. Laveta pentru aplicare polish Bona Applicator Pad.


Cand este necesar, pulverizati Detergent Bona pentru parchet si curatati cu un Mop Bona. Daca parchetul necesită improspatare, aplicati un strat de Bona . Set intretinere parchet fara APA marca BONA - mop + detergent spray + laveta microfibra, la RON in loc de 1RON . Bona Spray Mop Parchet, parchet masiv, parchet masiv stejar, parchet masiv nuc, montaj parchet masiv, dusumea lemn masiv, parchet stratificat, modele .