marți, 15 august 2017

Pensiunea casa tisaru lepsa

Pensiunea noastra a fost laureata cu Marele Premiu pentru Traditie Locala in cadrul Concursului Margareta de Aur 20si cu. Contact direct cu proprietarul, preturi mici.


Galerie foto Pensiunea Casa Tisaru Lepsa.

Pensiunea Casa Tisaru - Cazare Lepsa Pensiunea Casa Tisaru situata in localitatea Lepsa din judetul Vrancea, o locatie usor de gasit din orice parte a tarii va . Secuiesc, la km dupa Tulnici, se afla Lepsa. Casa Tisaru este usor de gasit: 5m dupa tunel, se urmareste podul pe partea stanga.


Vezi prezentarea si oferta de cazare pentru Casa Tisaru.

Situata in Munte la Lepsa (Vrancea - Moldova), ofera Pensiune completa in Camera. Pensiunea Casa Tisaru Lepsa Telefon: +40. Vezi tarife de cazare, adresa si fotografii Pensiunea Casa Tisaru Lepsa.


Vezi galerie foto cu Pensiunea Casa Tisaru Lepsa poze din camere, prezentare generala si facilitati. Pensiune Casa Tisaru Lepsa, cazare Lepsa, rezervari Pensiune Casa Tisaru, prezentare Pensiune Casa Tisaru, poze Casa Tisaru, fotografii Pensiune, peisaje . Pensiunea CASA TISARU Lepșa - Descriere - C A R T A. Pensiunea CASA TISARU Lepșa - Galeria Foto - C A R T A. Proiectul pensiunii a fost laureat cu Premiul de Debut la Bienala de Arhitectura in 2002. Casa Tisaru va ofera toate conditiile pentru a petrece o vacanta de .

Pensiunea Casa Tisaru LepşaJudeţul Vrancea. Categoria: Adresă: SAT LEPSA JUDETUL VRANCEA STR. Cazare Pensiunea Casa Tisaru - Casa Tisaru va ofera toate conditiile pentru a petrece o vacanta de neuitat, un weekend sau o sesiune de team building, toate . Pensiunea Casa Tisaru, cazare Pensiunea Casa Tisaru Lepsa, cazare Vrancea, pensiune Vrancea.


Sky Trip va prezinta cazare la Pensiunea Casa Tisaru . Pensiunea Casa Tisaru este situata in localitatea Lepsa din judetul Vrancea si ofera toate conditiile pentru a pertece o vacanta de neuitat, un weekend sau o . Cazare Pensiunea Casa Tisaru Lepsa judetul Vrancea Lepsa-Tulnici. Te asteptam la Pensiunea Casa Tisaru pe Pesniuni-vile.


Pensiunea CASA TISARU, Lepsa - Tulnici (Judetul Vrancea, Muntii Vrancei) - Descriere si tarife cazare.