luni, 7 august 2017

Capcane soareci cu lipici

Capcane adezive folosite pentru capturarea soarecilor sau sobolanilor fara efecte toxice sau otrava. Capcane sunt dispozitive ce captureaza, va ajuta sa scapati de soareci, sobolani, elimina.


Capcane mecanice sau cu lipici impotriva daunatorilor casnici.

Lipici pentru soareci, sobolani non-toxic TOP GUM 135gr Descriere: Lipiciul pentru soareci TOP GUM este destinat pregatirii capcanelor adezive utilizate in . Daunatorul atras de feromoni sau atractanti alimentari este captura pe stratul de lipici sau in capcana mecanica si pot fi utilizate in interior dar si la exterior. O capcana adeziva utilizata pentru monitorizarea.


Benzi adezive, lipici soareci, scapa de soareci, prinde rozatoare.

Lipici pentru statiile de intoxicare impotriva soarecilor si sobolanilor Descriere si aplicabilitate : Lipiciul . Capcana adeziva din carton pentru soareci si gandaci. Dimensiuni: 1mm x 1mm Caracteristici: practica si economica, ambalata în folie termoretractabila.


Set x capcane cu lipici pentru soareci si sobolani Nu contin otrava, nu este nevoie ca rozatorul sa manance , aceste capcane contin un atractant foarte puternic . Folosirea capcanelor adezive ofera o posibilitate de a capta insecte şi rozatoare in mod igienic si curat. Cu ajutorul lor putem forma o capcana care ii va veni de hac bietului soricel. O ultima metoda de prins soricei mai este cu lipici. Capcane pentru soareci de la importatori, distribuitori, prestatori servicii.


Capcana adeziva prevazuta cu un lipici foarte puternic si cu atractanti alimentari.

Capcane pentru soareci de la importatori, distribuitori, prestatori servicii directi prezenti pe Bizoo. CatchMaster 72MB este capcana adeziva cel mai des folosita de profesionistii DDD din Statele Unite ale Americii. Capcana adeziva are un lipici superior tuturor . Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Alte produse de intretinere.


Capcana soareci, sobolani, rozatoare etc. Lipiciul este la tub ca de pasta de dinti, si daca nu ma insel este unguresc. Etichete:capcane mecanice, capturare soareci, curse soareci, dispozitiv cu ultrasunete, dispozitiv pentru soareci, lipici pentru soareci, momeala soareci, pasta .