luni, 21 august 2017

Cearceaf engleza

Termeni asemănători cu cearceaf: a cere cuiva, a crispa, care gâfâie, cearşaf, cercevea, coroziv, cu orice chip, cu război, curcubee, . Cauta cuvinte şi fraze milioane în toate limbile. Multe exemple de propoziții traduse ce conțin „cearsaf de pat” – Dicționar englez-român și motor de căutare pentru traduceri în engleză. Traducere pentru 'lenjerie (de pat)' în dicționarul englez gratuit.


Mai multe traduceri în engleză pentru: de, lenjerie, pat. Traducere pentru 'impermeabil' în dicționarul englez gratuit și multe alte traduceri în engleză.


Traducere pentru 'cearşaf' în dicționarul englez gratuit și multe alte traduceri în engleză. Iată numele diferitelor mobiliere și produse din casă în engleză. Engleză Suedeză Lituania Cehă Spaniolă Portugheză Germană Franceză Turcă Rusă Engleză americană Portugheză (Brazilia) Italiană . Sensurile in romana ale cuvantului in engleza. Substantiv, cearceaf, sheet, cearceaf, aşternut . In dex cred ca sunt admise ambele varinte: si cearsaf si cearceaf.


Am şi eu un asemenea cearşaf, nu ştiam că aşa i se spune în engleză. Dictionar explicativ al limbii romane, vocabular de cuvinte pentru limbile romana, engleza, franceza, germana si spaniola si traduceri de cuvinte in si din limbile . Lenjerie exista doar partial, in sensul ca pentru pilota nu exista un cearceaf normal care s-o imbrace complet, ci doar un cearceaf de pat si ti-e cam scarba se te . Dictionar Expresii in Limba Engleza - Ebook download as PDF File (.pdf), Text File (.txt) or read book online.


A se trezi cu fata la cearceaf He is very angry today. Invata obiectele din dormitor in engleza folosind cursul gratuit audio si verifica. STIU sa scriu (de mana) folosind (sper ca in mod corect) diacriticele, si AM instalate pe calculator (in 'bara' de limbi) atat engleza cat si romana, . Eventual sa se transfere si sa dea diferente la engleza, dar aici . Cautare: “cearceaf impermeabil pentru saltea” pe eMAG. Platesti numai dupa deschiderea coletului.


A se trezi cu fata la cearceaf; He is very angry today. In noptile foarte friguroase poti folosi folia ca „cearceaf” inauntru . Turca: ciulama , cearceaf , ciubuc engleza: mouse, pickamer germana:bomfaier, svaiț greaca:cimitir, telemea franceza: tricou, voal, bleu, vesta.