miercuri, 6 septembrie 2017

Articole menaj plastic

Taburet tip scara inaltator din plastic TB 165. Firma noastra va pune la dispozitie o gama variata de articole de menaj. Cos gunoi plastic cu capac batant Swing 10l rosu.

Cos gunoi plastic cu capac batant Swing 10l rosu . Orice casa are nevoie de accesorii plastic bucatarie. Produse de menaj; Produse de bucatarie din plastic . Produse de menaj indispensabile din casa unei gospodine.

Descopera gama noastra de produse menaj plastic si alege-le pe cele de care ai nevoie. Trimarq - Distribuitor de mobilier din plastic si produse de uz casnic, articole de menaj, mobilier de gradina, recipiente plastic, cutii plastic, caserole plastic.


Produse injectate si suflate din mase plastice pentru bucatarie si menaj, gradina si articole sanitare: cani, pahare, farfurii, platouri, tavi, castroane, ligheane, . NAPOCHIM este unul dintre cei mai mari producători de mase plastice din. Producător articole din plastic uz casnic, menaj, casă, grădină. Ne deosebim de ceilalţi printr-un design deosebit, elegant şi culori agreabile.


Utile in orice spatiu articolele din plastic sunt ideale pentru orice tip de necesitati si indeplinesc orice tip de exigente. Acestea includ: articole de depozitare, farfurii, boluri, castroane, lighene, cosuri de gunoi,. Vei gasi in aceasta categorie articole pentru menaj confectionate din plastic, metal sau lemn: dezinfectanti, manusi menaj, mopuri bumbac, stergatoare si maturi, .

Articole de curatenie (562); Hartie igienica, prosoape si servetele (124); Articole plastice (113). De-a lungul timpului, Global Plast a devenit unul dintre cei mai importanti si mai cunoscuti producatori si distribuitori de articole de unica folosinta, menaj si . Adaptor,Reductie,Cupla,Flansa,Bazin,Butoi,Cub,Bidon plastic 1000L. Articole menaj Ploiesti - Anunturi gratuite - plastic.


Cos pliant, din plastic, pentru jucarii sau rufe. Butoi de plastic de l cu capac pret lei neg.


Produse de curatenie Ieftine din categoria Articole din plastic pentru grupuri sanitare de la Dacris94. Comanda Online produse de curatenie profesionale din categoria Articole din.


Descarca oferta pentru MENAJ Descarca oferta generala.