marți, 5 septembrie 2017

Apulum alba iulia portelan

Fabrica de portelan Apulum SA Alba Iulia. Fondata in anul 19in orasul Alba Iulia, Apulum S. Romania, cu o productie diversificata: portelan menaj si . Peste de ani de tradiție în producția de porțelan se regăsesc în fiecare din obiectele create și produse la Alba Iulia în cunoscuta fabrică Apulum.


Cumpara Servicii de masa Apulum Alba Iulia de la eMAG la preturi avantajoase. Serviciu de Masa Aurit Regal, Portelan, Persoane.


SC Grigoras SRL este distribuitor autorizat Apulum Alba Iulia din anul 1993.

SC Grigoras SRL este garantia solida a portelanului de calitate, sustinuta de . Manufactura de porţelan Porstar Alba creează şi produce o gamă diversificată de obiecte de porţelan: menaj, linie hotelieră, produse decorative. Ziua portilor deschise la fabrica de portelan Apulum - Alba Iulia 2016. Este cazul fericit al celei mai vechi și reprezentative companii din Alba Iulia, celebra fabrică de porțelan Apulum.


Atmosferă de sărbătoare, sâmbătă, iunie, la societatea ”Apulum” SA din Alba Iulia. Sute de persoane – salariaţii și familiile lor, foşti angajaţi, . Producătorul de articole din porţelan Apulum din Alba Iulia, controlat de investitori italieni, unul dintre principalii furnizori locali ai Ikea, a ajuns . SC MARAMOLD SRL a fost înființată în anul 19în Constanța și este singurul distribuitor de porțelan HoReCa al fabricii Apulum pentru județul . Catalog veselă porțelan Apulum Alba Iulia.

Locuri munca fabrica portelan apulum - Alba-Iulia. Societatea Apulum SA Alba Iulia, cu o traditie de de ani in fabricarea obiectelor de portelan, face noi. Fabrica portelan apulum alba - Alba-Iulia. Societatea Apulum SA Alba Iulia, cu o traditie de de ani in fabricarea obiectelor de portelan, face noi angajari. Acestea sunt doar cateva din cele peste 20de modele fabricate de Apulum Alba Iulia.


In Vizita de Lucru la Fabrica de Portelan Apulum Alba Iulia, invitata fiind de actionarul majoritar, doamna Rodica Vasin. Cu o tradiţie de de ani în fabricarea obiectelor de porţelan, Alba Iulia rămâne în continuare centrul naţional al afacerilor cu . Fondata in anul 19in orasul Alba Iulia, APULUM S.