luni, 24 iulie 2017

Geam sablat pret mp

De la DEKOFLEX GLASS DESIGN din Ploiesti, Prahova. Termen de livrare: zile lucratoare de la incasarea contravalorii. Unde gasesc geam sablat - Imi fac un dulap in dormitor, pe tot.

In cazul in care clientul vine cu sticla lui, manopera de. Daca pentru tehnica sablarii putem avea un pret relativ scazut, pentru vitraliu in.


Preturile nu includ TVA si sunt valabile pentru ridicarea de la sediul societatii. ORAJET 3651M transparent mat – Folie adezivă imitaţie geam sablat imprimabilă digital.

Pot modifica pretul: , complexitatea modelului, grosimea sticlei suport,. Poti calcula pretul si trimite o comanda de sticla la cotele si cu finisajele dorite. Preţurile variază în funcţie de grosimea geamului, dar şi de tipul acestuia. Astfel, un metru pătrat de geam cu grosimea de mm ajunge la lei,. Sticla Sablata(corodata cu acid) mm grosime.


Geamuri sablate de la importatori, producatori, prestatori servicii directi prezenti pe Bizoo. Pretul prezentat pentru fiecare categorie reprezina metru patrat de lucrare si nu include transport si . ORACAL 651M transparentã matã – Folie adezivã imitatie geam sablat.


Folie adezivă din PVC, transparentă mată, imitatie geam sablat.

Calculeaza pretul si comanda online autocolant special pentru sablare geamuri. Pretul afisat initial este pentru mp si include autocolant de sablare + . Recomandare: pentru aplicatii unde se doreste obtinerea efectului de sticla semi-opaca sau de geam sablat. NOTA: Preturile includ TVA, geam termopan float, montaj, transport.


Oferta : Putem executa si orice modele la cererea clientului. Această metodă inovatoare de geam sablat redă afacerii dvs. Pretul pentru un metru patrat variaza intre si 2de euro!


DFL 3– Folie autoadeziva imitatie geam sablat, aplicare usoara, imprimabila cu solvent. Geam Antiglont BR2S pentru casa schimb, amanet , casierie s. Termen de livrare zile pentru cantitati mai mici de mp.


Asteptam sa ne contactati pentru oferta termopane si preturi termopane completa. Pentru modelele sablate din catalog exista acum posibilitatea tratarii .