luni, 31 iulie 2017

Curatat covoare brasov

Firma TAPETIA MIRO este specializată exclusiv in spălarea covoarelor si vă oferă servicii de calitate la un preţ accesibil tuturor pe tot parcursul anului, indiferent . Spălătoria de covoare Echo vă oferă servicii profesionale de spălare și curățare non chimică a covoarelor. Folosim echipamente, utilaje si detergenți .

Teorema este singura curatatorie din judetul Brasov ce detine o linie completa pentru spalarea si curatatea covoarelor. Curatati si si un coltar din material textil la preluarea covorului si cat ar costa m2 . See more of Spalatoria de covoare Bada bing by logging into Facebook. Spalam covoarele profesional si le uscam adecvat.


Spalatorie Profesionala de Covoare in Brasov Mirosul prospetimii in locatia ta ! Servicii de curatare si spalare covoare - curatare covoare cu monodisc, spalare covoare cu monodisc si centrifugare covoare. Oferim servicii de spalare covoare atat in Brasov cat si in zonele limitrofe orasului Brasov.


Firma noastra de curatenie din Brasov ofera servicii profesionale de spalare si curatare a mochetelor si covoarelor.

Curatati si si un coltar din material textil la preluarea covorului si cat ar costa mla curatarea coltarului? Oferte de la SC CLEAN EXPRES SRL si alte firme din BRASOV.


Mai gasiti spalat covoare si curatenie generala din BRASOV. Curatat, dezinfectat covoare, mochete, tapiterii, jaluzele. Asa cum hainele pe care le purtam trebuie . Spalatorie covoare Brasov - Tapetia - Suntem ajutorul dumneavoastra de nadejde, prin noi economisiti timp si castigati sanatate.


Firma noastra de curatenie cu sediul in Brasov ofera servicii de curatare a covoarelor si mochetelor la domiciul dumneavoastra. Spalare covoare Brasov, Spalare mochete, Spalare mochete Brasov, Curatare uscata covoare, Curatare uscata mochete , Curatare uscata covoare Brasov, . Servicii curatare covoare, spalare covoare si mochete, curatatorie chimica ecologica, transport gratuit.


Servicii diverse Brasov - Anunturi gratuite - covoare. Curatat mocheta, covoare si tapiterie canapele si fotolii. Solutie curatat covoare Karcher RM 51l la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria ACCESORII SI .