vineri, 24 martie 2017

Duplicat certificat de casatorie sector 3

Acte necesare pentru eliberarea certificatului de căsătorie. Actele de identitate, în original şi copie; Certificatele de naştere, în original şi . Acte necesare pentru divorţul de tip administrativ.

Cereri tip; Cartea de identitate, în original şi copie; Certificatul de căsătorie, în original şi copie . Pagini similareDuplicate de pe actele de stare civilă se pot elibera în caz de pierdere, furt sau. Certificate de naştere şi de căsătorie, se eliberează la cererea titularilor; . Cauti pe site-ul primariei sector la acte necesare, fara succes.

Mai ai nevoie de certificatul medical pre-nuptial si timbre fiscale. Cererea se depune la autoritatea administraţiei publice locale . Eliberarea unui duplicat de pe certificatul de deces - Notarnotariat-tineretului. Pagini similareDuplicatul certificatului de deces se eliberează la cerere oricărui membru al. Pai cei de la starea civila nu accepta altfel, desi la sectorul si sectorul 1i-au.


Direcţia Evidenţa Persoanelor Sector şi Birourile Evidenţa Persoanelor Sector funcţionează. V-ati gasit jumatatea si ati decis sa va casatoriti?


Eliberarea, la cerere, a certificatelor de nastere(Duplicat). Pentru copilul născut mort, termenul este de zile de la naştere.

După înregistrarea naşterii, certificatul de naştere se eliberează unuia dintre părinţi. Daca pentru eliberarea initiala a certificatului de casatorie ai nevoie de multa rabdare pentru a evita stresul,. Duplicatul certificatului de casatorie poate fi cerut doar de catre unul dintre soti.


ACTE NECESARE IN VEDEREA ÎNREGISTRARII DECESULUI. ELIBERAREA DUPLICATELOR DE PE CERTIFICATELE DE CASATORIE. Acest birou se ocupă cu eliberarea duplicatelor după actele de stare civilă, respectiv certificatele de naştere, căsătorie şi deces.


In caz de pierdere, furt sau distrugere a certificatului de stare civila . Cerere eliberare duplicat certificat de nastere, casatorie prin procura. De cateva zile caut cu disperare certificatul meu de nastere si este de negasit.