miercuri, 15 martie 2017

Ce alunga mustele

Oţet – Pentru a scăpa de muştele din bucătărie, pune câteva picături de oţet pe o plită sau o tavă încinsă. O idee buna pentru a alunga mustele este sa pui in camera lumanari cu miros de levantica. Se pare ca mustelor nu le place mirosul de .

Dacă există plante care alungă țânțarii, există și plante care alungă muștele! Deseori este vorba despre aceleași plante care fac . Nu am stiut cat de mult pana in momentul in care ne-am mutat la mosie si am inceput sa crestem pui si . Metode de a scapa de muste in cantitate industriala - Buna ziua, Am o.

Lumanari cu miros de levantica: aceasta pare o idee incantatoare prin care poti alunga mustele, mai ales ca lumanarile creeaza un efect . Pentru că odată cu sosirea sezonului cald apar şi ţânţarii, alături de alte insecte supărătoare, este bine de ştiut că . Ia aminte că există câteva plante care alungă insectele şi pe care le poţi. Cimbrul îndepărtează muştele şi ţânţarii.


Am incercat to felul de solutii, dar nu reusesc sa scap de ele. Muştele pot fi ţinute la distanţă cu ajutorul plaselor fixate pe ferestre, iar dacă aspectul nu vă deranjează, există . Muştele, pe lângă zgomotul iritant pe care îl fac, murdăresc şi pereţii locuinţei.


Busuiocul si cuisoarele sunt doua plante ale caror miros alunga mustele. Poti folosi aceste plante in saculeti cu esenta uscata, ori sub forma de .

Venus Flytrap(Dionaea muscipula) – Prinde-muste. Plante si flori care alunga tantarii si mustele. Te bucuri de ceva timp liber si organizezi un picnic sau o masa in aer liber cu prietenii tai si cu familia. Busuiocul este una din plantele care alungă ţânţarii şi îndepărtează. Mirosul sau usor intepator alunga mustele si tantarii.


Turnati cateva picaturi pe marginea piscinei si veti vedea ca nu veti mai fi deranjat de gazulite. Solutii si produse impotriva mustelor, informatii importante si bine de stiut despre muste sunt prezentate in aceasta pagina.


Plantele care tin la distanta mustele si tantarii sunt variantele naturale, bio ale produselor chimice ce distrug aceste insecte.