marți, 9 ianuarie 2018

Ghivece din ciment si haine

O combinatie din haine vechi, ciment si apa inseamna jardiniere de flori. De obicei înfrumusețăm grădina noastră de flori cu diferite ghivece din comerț. Ele sunt frumoase cu siguranță, însă de ce trebuie să cheltuiți prea mulți .

Ghiveciul pe care îl veți vedea în acest articol se face foarte ușor. Aveți nevoie de un prosop mai vechi, ciment și multă răbdare. Iata o serie de obiecte de gradina din ciment si haine vechi care ne.


Ele sunt frumoase cu siguranță, însă de ce trebuie să cheltuiți prea mulți bani pe ele dacă puteți meșteri cele mai originale ghivece acasă și nu vă costă . Ce ziceţi de nişte ghivece ornamentale şi originale pentru propria gradină sau balcon? Cimentul sau praful ceramic pot fi turnate în matriţe simplu de obţinut. Ai grija sa nu-ti murdaresti haina militara cu noroi . Tuturor ne place sa decoram casa sau gradina cu flori.


Insa, daca te-ai plictisit de ghivecele obisnuite, urmareste pasii de mai sus pentru a crea . Colectie de idei de ghivece de flori si jardiniere, cu buget redus, realizate de tine, acasa. Deşi la prima vedere pare greu de crezut, poţi obţine un ghiveci inedit pentru flori folosind doar un prosop şi nişte ciment. Internetul de invata de fiecare data sa refolosim obiecte vechi si uitate,.


A reusit sa faca ghivece pentru flori utilizand prosoape vechi de ani, care ar fi. Placinta cu mere, nuci si stafide o placinta clasica cu mere dar imbunatatita cu nuci.


Salvează Află mai multe la culoriledinfarfurie. Explorează panoul „Idei creative pentru casa si gradina” creat de Ideipentrucasa pe Pinterest, catalogul cu idei al întregii lumi. Fără a fi japonezi și fără a avea pretenții de artiști, putem să ne . Elementele de bază decor ghivece de flori cu mâinile lor. Asadar, cateva ghivece din beton sunt intotdeauna necesare in.


A luat un prosop si l-a aruncat intr-o galeata cu ciment prospat, apoi l-a pus la uscat pe o. Iata cum arata ghiveciul facut dintr-un prosop pus la uscat pe o masa:. Cele mai multe ghivece sunt din plastic alb sau colorat in verde ori maro. Pentru umplutura am folosit o parte ciment, doua parti nisip fin si doua parti pietris. Casa e goală, hainele și cărțile ei nu mai sunt la locul lor.


Cumpara Ghivece de la eMAG la preturi avantajoase.